Afrodite.nu

KRÄFTAN

VARDAG:

2010 kan öppna nya vägar för dig om du verkligen lägger manken till och fångar de fantastiska tillfällen som kommer att ges. Under våren och sommaren kommer du att bjudas på en del överraskningar som skall ses mot den ganska sega och händelsefattiga vintern. Hösten kommer att kännas lite mer jobbig och kräver verkligen sin kräfta. Men snart är det vinter igen och med den lite lugnare tempo och mer chans till vila.



KÄRLEK/RELATIONER:

Även 2010 finns det möjligheter på kärlekshimmelen. Speciellt våren och den tidiga sommaren visar på toppmöjligheter. Resten av året kräver lite mer arbete från din sida för att allt skall fungera riktigt smidigt. Som singel så verkar en jungfru vara din största möjlighet till ny kärlek under året. Men för att det skall fungera så kräver jungfrun full uppmärksamhet.



PENGAR/ARBETE:

Även i år ser året ut att gå mer i moll än dur. Men allt är inte förlorat för med rätt inställning så kan du hitta en riktigt trevlig melodi att sjunga med i. Ge dig inte till att komponera själv om du inte har alla noter på rätt plats. Spela gärna och då speciellt i februari och senare halvan av november men undvik augusti.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0