Fattar inte

Nu har jag suttit och försökt få ihop till en header men snart ger jag upp och låter någon annan fixa det. Jag har fått en "instruktion" av en flicka och jag har testat allt men ändå när jag har sparat det så när jag skall ta upp bloggen så kommer det inte som jag vill ha.
Det vore snällt om någon kunde fixa det till mig för jag vill inte gå och ha bloggen att se ut så här!
Så kontakta mig på josefine.loflund@live.se om du är frivillig :)-josefine

Ifolor

Nu e jag gladgladglad för mina andra kort har kommit hem så nu väntar jag bara på att några ramar skall sättas runt dem, men det får jag räkna med att de blir inte på några dagar eftersom jag inte har tid att åka och köpa några :)
Det kommer bilder sen när jag orkar sätta in kameran i datorn ;D

Skolan var annars bra idag, imorgon blir det lång dag eftersom vi har sju timmar på onsdagar. Jag har 90 minuters gymnastik på morgonen, och vi har det värsta som finns  Orientering ;S Förra gången vi hade orientering gick det inte alls något bra men vi får hoppas att jag kommer med någon som fattar sig på orientering :D

Har ännu inte satt igång med historia provet, varje gång jag tänker att jag skall börja med det så börjar jag med något annat :)

Nu skall jag gå och städa sen blir det att försöka koncentera sig på historia, och då menar jag verkligen det ;D
-josefinesphotography

:)
Kom en dålig bild men där ser ni lite av dagens outfit;
-jeanstights (synns inte)
-Stickad tröjja
-CardiganKom just hem från skolan, och nu har jag fastnat här fast jag egentligen skulle måsta börja läsa på historia provet vi har på torsdan :)
Skolan gick ganska så snabbt idag, Rebecka, Rebecka var till virdois så det blev mest att man satt tyst på timmarna :D

När jag kom hem idag såg jag att ett av mina foton hade kommit, det var en bild på kusin amir. Jag har ännu inga ramar att sätta korten i men det ska jag nog köpa :) Har funderat att göra en av mina väggar till en fotovägg, om det blir så kommer det nog upp bild/bilder av den när det är klart! Hade beställt till ifolor, det är en väldigt bra och billig sida! Jag hade beställt 30 kort ungefär och det blev nåt på 10 euro ;)

Sitter ännu och funderar på hur jag skall få till till en header :D Men vi får hoppas att det snart händer nåt här annars blir det nog en blogg som ser väldigt tråkig ut!

Nu skall jag lyfta på fläsket och börja göra någonting!

-josefine

Snart skola

Ska snart gå ut till bussen nu, men först kommer det ett litet inlägg ;)
Det blir ganska lång och tråkig skoldag idag men det skall väl gå :P Har inte sminkat mig ännu elr nåt och bussen kommer om 15 minute ungefär ;D

Men ni ska ha en bra skoldag :)

-josefine


Gårkvällen

Igår var det tjejkväll hos Rebecka, var en väldigt lyckad kväll :) Satt och sjöng singstar hela kvällen nästan men vi kollade även filmen män som hatar kvinnor :) Kom hem där vid tolv tiden :)

Vaknade klockan 11 idag, satt i pyjamas till nästan kockan ett! Sedan åkte jag till farmor och hälsade på, satt där och talade i flera timmar :)
Kom hem klockan tre, då satte jag ner studsmattan med lillasyster och gjorde läxorna :)


-josefinesphotgraphy


Ny Blogg

Har just bytt från blogspot till blogg.se, fast jag vet inte hur jag skall få en header :)
Så om nån kan hjälpa mig så är jag väldigt tacksam :)

-josefine

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0