Myser



Ska packa gymnastikväskan nu ( har uttagning till skol- fotbollslaget imrn ) och sedan se Fångarna på Fortet :)

-Josefine

bränt kalorier ;)



Skoldagen gick fort, när jag kom hem bytte jag om lite och gick ut i förrådet och cyklade på motionscykeln i 45 minuter :) Brände lite kalorier iaf ;P
Nu har jag ätit och duschat och ska bara vänta på att håret torka så ska jag åka och handla lite nödvändigheter :)

har inget annat att säga så.. :)

-Josefine

Dagen i bilder

Nu kommer bilder från idag :)











Nu ska jag se på fångarna på fortet nu och sedan sova :)

-Josefine



Inga bär



Började störtregna när vi kom till sundom men vi åkte ändå, fanns inga bär kvar på buskarna så vi sket i det och åkte hem, eller först och se på en bil och sedan hem :) Kom just hem nu och har gjort läxorna ;P
Skönt med tisdag imorgon = 4 h tillval + finska och matte ;)

-Josefine

Skittelefon

Det första man ser när man kommer in från skolan så är min telefon räkning som är kring 60€, jag fattar inte! Det står att jag har varit in 17 ggr på internet fast jag inte ens har varit 1, på flit iaf! Så nu har jag telefon avstängd för jag får inte av internet! :/ SKIT

nu ska jag åka och plocka bär.

Skittelefon

Det första man ser när man kommer in från skolan så är min telefon räkning som är kring 60€, jag fattar inte! Det står att jag har varit in 17 ggr på internet fast jag inte ens har varit 1, på flit iaf! Så nu har jag telefon avstängd för jag får inte av internet! :/ SKIT

nu ska jag åka och plocka bär.

Söndag



Vaknade halv 11, har inte gjort ett skit idag! Ska snart gå och börja med maten ( Spagetti och köttfärssås) gott! :D Sedan blir det att göra en hel del läxor.
Har inte alls någon lust med den här skolveckan, men på fredag åker jag till Åland en sväng så det blir ingen bloggning före på tisdag nästa vecka, om jag inte bloggar på Åland då :)

-Josefine

Sover

Kom just hem, blev nog en ganska så lyckad villaavslutning iaf :) Var först hos emmi och satt och talade och vissa spelade ölspelet (inte jag) :) Sedan cyklade vi till Patrik och var där en stund men så kom vi på att vi skulle till Jennifer så då åkte vi dit och nu kom jag just hem :) Ska krypa ner under täcket nu ;P

-Josefine


LET THE PARTY BEGIN



Är taggad ikväll, nästan mer taggad än igårkväll! :D
Nu ska jag klä på mig massor med kläder och cykla iväg till Emelie ;)

-Josefine

Roligt, jätteroligt, Superroligt

Rolig villaavslutning altså!

-Josefine

Roligt, jätteroligt, Superroligt

Rolig villaavslutning altså!

-Josefine

Villavslutning

Har klippt gräset i nån timme nu, kom just ur duschen så ska bara torka håret och hoppa på vespan och åka till butiken efter mera halspastiller, har fortfarande sjukt i halsen :/
Sedan ska jag se Gossip Girl och ikväll får jag se vad jag hittar på :)

-Josefine

Gårkvällen

Gårkvällen var väl rolig, med bra sällskap så blir det nog  :) Orkar inte berätta mer om det nu för jag ska ut och klippa gräset och sedan in och duscha och kvällen är ännu väldigt oklar, det är ju villavslutning :)

-Josefine

GG


Har laddat ner lite nya avsnitt av Gossip Girl så nu ska jag se några avsnitt och sedan sova :) Åker till skolan imorgon och sedan på kvällen blir det Åminne, hoppas det blir kul, men det tror jag nog med rätt sällskap så :)

-Josefine

Gossip girl

Någon som vet om det finns längre än till avsnitt 9 i säsong 2 av Gossip girl? :)

-Josefine

Please mother ? :))

 H&M

-Josefine

Böcker

Beställde böcker igår, blev nog några! Bra tills vi åker till egypten så man har något att läsa medan man solar :)

Bland annat dessa 3 ;



Jag och Jenny beställde tillsammans så det blev väl kring 7-8 böcker men Adlibris är väldigt bra, du får en pocket bok för 3,90  € medan här hemma får du en för 8  € och uppåt :)

Vakande 10 idag, blev att vara hemma idag också eftersom jag vill vara fullt frisk imorgon när det är åminne :) Åker nog till skolan imorgon, har bara haft 37,0 idag så :)

-Josefine

Alla har vi varit små ;D













hahahah :D

-Josefine

Cougar town



Sedan jag vaknade (kvart över elva) har jag sett på cougar town, hahha så skön serie! ;P

Febern har gått ner lite nu men har fortfarande snuva och hosta :/ :)

-Josefine

sjuk :/

Nu har förkylningen, hostan, halsont och febern kommit och hälsat på mig... Är hemma från skolan idag så dagen består väl av film tror ja :/

har inget mer att säga :)

-Josefine

Around your finger

Kom hem för 25 minuter sedan :) Skolan gick snabbt som jag sa den skulle och nu ska jag äta och sedan ladda ner lite nya filmer :)

Ska bara vara hemma ikväll tror jag, så jag blir frisk någon gång :/

-Josefine

School

äcklig bild men whatever..
Har duschat och ätit så nu ska jag bara dra på lite makeup och så åker jag iväg till skolan. Har fyra timmar tillval idag så dagen kommer gå fort hoppas jag :) Först två timmar husse och så en matte och en finska timme mellan och så slutar jag dagen med två timmar bildkonst! Skönt :)

Är fortfarande lite krasslig, men jag ska bli frisk till Fredag!!

-Josefine

Drogar halspastiller :/

hehee google bild :D

Kom just hem, efter skolan åt jag lite och så åkte jag med Jessica, Madde, Anna och Alex till pixne och kolla fotbolls match Malax - Petalax :) Nu sitter jag och drogar halspastiller och huvudvärken blir bara värre, det enda som fattas är febern :/
Måste komma i säng tidigt ikväll så jag är utvilad tills imrn ;P

-Josefine

pipi mage



Har sjuk mage så jag tror resten av kvällen kommer bestå av filmtittande och läxläsning!

-Josefine

Sunday sucks

Bilder kommer sen ikväll! :D kika in då ;)

Har hunnit med ganska mycket idag, har hälsat på Farmor och Farfar, städat och flyttat om i rummet, gjort läxorna och nu ska jag snart äta mammas goda tacopaj :)
Har inte beställt något eftersom jag åker till Åland nästa helg ( altså helgen efter den här som kommer ) :D med mamma och lillasyster, ska se där om jag hittar läderjacka och kanske någon bok och sådant papper som jag skulle ha :)
I helgen är det Åminne avslutning på fredag så jag får se vad jag hittar på på lördag ;P

Ska försöka komma i säng tidigt ikväll så att jag orkar imorgon :)

-Josefine


Its gonna be a bumpy ride

Dagens planer ;

- Klä på mig

- Åka till Farmor och Farfar en sväng

- Ut och fotografera

- Beställa hem böcker, läderjacka och kanske papper som man använder när man ska trycka på textiler :)

- Göra läxor

- Sova



-josefine


Pyssla



- Städa rummet

- Äta mat

- Pyssla


Blev riktigt pysselsugen nu, så ska bar städa och äta så ska jag läta fram alla möjliga kedjor och band och saker :)

-Josefine


Lördag

Somnade lite över 10 igår, var så trött. Vaknade 8 idag, haha kunde inte somna om då så jag har varit vaken sen dess :) Åkte till stan med Jenny halv elva, jackan jag skulle prova fanns bara i str 40, 42 och 44 :/ Så nu tror jag jag ska beställa från nätet istället  :) Hittade gymnastikskor och en tröja iaf :)

sedan jag kom hem har jag bara suttit och degat, har inga planer för ikväll, skulle vilja hitta på något kul men.. :)


VAD HÄNDER I KVÄLL?? :))


gräsklippning, kaffe

Behövde bara klippa under buskarna här hemma, så jag blev färdig ganska snabbt :) Hoppade i duschen när ja var färdig och sedan åkte jag med kaffe till pappa och co. som tröskar här en bit utanför :) Nu sitter jag här och väntar klockan ska bli nio så det kommer något bra på tv:n. Tråkig kväll är det, hoppas morgondagen blir bättre!

-Josefine

Lost in this song



Hade tillvalsgymnastik idag, kan väl säga att jag kanske ångrar mig lite med det valet :D haha nä men säkert ska det gå bra! Planerade första timmen och sedan gick vi ut och spelade ultimate :) Resten av dagen har vi int gjort något speciellt :)

Kom hem lite före fyra så nu har jga ätit och ska snart åka till farmor och farfar och klippa gräset tror ja :) Imorgon klockan 10 på morgonen åker jag med syster till stan för att se på läderjackan och skaffa mig ett par inneskor till gymnastiken :)

-Josefine

plockat bär

mamma tog förästen bort mina slitna toppar ikväll, hatar mitt korta hår nu! Det är FÖR kort men härligt att ha de lockat som på bilden :) Bilden är tagen nu ;)

Det blir mindre uppdatering här nu när skolan börjat eftersom jag har annat att göra på dagarna än att sitta här :)
Men tog vespan till och hem från skolan idag, gick nog bra! :P kom hem 4 kanske? Åt lasagne och sedan bytte jag om och åkte till Farmor och Farfar och plockade svartvinbär med syster, fick ihop 10 liter :)

Nu har jag bytt header, den ska inte vara så här men jag väntar på att jag ska få några bilder av anna som vi var och tog igår, blev riktigt bra bilder! Ni får se dem sen :) Men jag fixa headern på måndag eller tisdag eftersom anna åker bort imorgon ;P

Nu ska jag snart krypa ner i sängs för jag är jättetrött, imorgon är det äntligen fredag också ;)

-Josefine

photo



Tog skolfoto idag, blev väl nog helt okej . Sedan tog vi också kompisfoto alla vi flickor som jag umgås med, haha vi var så många så det såg nästan ut som en hel klass ;D
Då jag kom hem åt jag lite och nu har jag suttit här en stund och checkat lite på jackor ;P Beställde inte jackan igår så :)

Hittade en på lindex nu för 39,90 som jag ska åka in och se på någon dag :) Bilder får ni när jag köpt den ;P

-Josefine

Höstjackor

Skulle behöva 2 nya jackor nu till hösten, en läderjacka och en lite tjockare och längre med päls på huvan ;P

Tror jag ska beställa den här jackan ikväll, inte så dyr är den heller :) Vill ha en kort modell men inte för kort så den här är passlig ;P

-josefine


take a dirty picture

Andra skoldagen avklarad! Gick ganska bra idag eftersom vi hade 4 timmars tillval :) Först två timmar huslig ekonomi och finska, matte och så slutade jag dagen med två timmar bildkonst :)
Då jag kom hem plastade jag in två häften och nu ska jag snart göra matteläxan :)


-Josefine


Första skoldagen :)



Första skoldagen är avklarad, nu har jag franska i ugnen så ska äta det och sedan får jag se vad jag hittar på :)

-Josefine

skolan idag :/



Har varit upp i snart en halv timme, ska snart gå och äta och sedan duscha :) Bussen kommer lite över 11 så.

Ha en bra
dag:)

-Josefine


Kräftor

Kom just hem från annas, kräftorna hade jag inte alls någon lust med, fick ner en kanske ?  :)
Nu ska jag snart ta natten, har på väckning 10 imorgon och om jag somnar 11 så har jag räknat ut att jag får  11 timmar sömn så det är bra så jag får sova ut allt jag missat den här helgen :)

Börjar ju först klockan 12 imorgon och slutar 3 ;P

När börjar ni skolan tillbaka ? :)

-Josefine

bumpy ride

just nu :)

Sitter och väntar att klockan ska bli lite mera, lite efter halv åker jag och hämtar Erika till Jessica och sedan åker vi :)

Har kameran på laddning = ingen outfit bild :)

Kräftskiva

weheartit.com

Ska städa rummet nu och äta lite, sedan klockan sex ska jag befinna mig på annas villa, där vi ska ha kräftskiva :) Kommer hem någon gång ikväll eftersom det är skola imorgon, fast vi börjar ju först 12 ;)
outfit kommer före jag åker :)

-Josefine


Fagerö

Fagerö igår var ganska tråkigt tyckte jag, ingen man kände nästan! Kom till stenco klockan 3 och började gå hem med Erika, kom väl hem en 4 tiden :) Vaknade 12 idag och har just ätit och ska hoppa i duschen. Ikväll blir det kräftskiva vid Annas villa, kul! :)
Och SKOLAN börjar imorgon, kan inte tro det, sad but true :/ Fast på ett sätt ska det nog kännas braa att börja tillbaka.

Nu ska jag hoppa i duschen ;P

-Josefine

Shopping

Vaknade lite före 11, hoppade i duschen och så åkte jag till stan med Syster :) Hittade en sjal och underkläder :)

Dagens;


Shorts - H&M | Bälte - Esprit |Topp - H&M| Transparent skjorta - H&M
hade converse och fransväska till :)

Dagens shopping :)


Lindex



Gina tricot

nu ska jag ut ock klippa gräs, sedan in och duscha och äta mat och så bär det av till Madde därifrån vi sedan åker med bussen till fagerö ;) Ses där!

-Josefine


Goodnight





-Josefine


strandeen :))

Åkte till Farmor och farfar och plockade lite bär, sedan fick jag så varmt, det var minst 30 grader i solen. Så då åkte jag ner till Åminne och simmade och solade med Madde, Anna, Jessica och Jimmy :) Sedan for Jessica och jimmy hem och vi resten for till strandservice och åt (förutom anna) :) Tror vi nästan är stamkunder där nu :DD heehe

Kom hem lite halv 6 och hoppade i duschen, nu sitter jag här och ska snart rycka upp mig och städa rummet bara jag får någon ork, skulle ha lust att skita i allt och ta en låång powernap ist ;)
Ikväll har jag inga planer, får se sen :)

Imorgon bär det av till Fagerö, första gången för min del :)

-Josefine

Konstens natt i bilder :)













Vaknade halv 10, av att pappa ringde, suck... Nu ska jag städa rummet och efter det får jag se vad jag hittar på :) Gårkvällen var händelserik mot natten, men annars var den nog bra!

-Josefine

HJÄÄLP



VAD MATCHAR MAN MED EN LÅNG KAVAJ!? :D


Torsdag, konstens natt

Började dagen med att klippa gräset hos farmor och farfar, tog 2 timmar ungefär :) Tjänade lite pengar på samma gång ;P
Nu har jag just ätit och duschat, ska börja fundera på kläderna jag ska ha ikväll och sånt, vänta att Jenny ska komma hem och så åker vi till stan :) Ses där! ;)

-Josefine

Glad



Ville bara säga att det är jätteroligt att så många nya har hittat hit! :)


-Josefine

Tomt

Sitter i sängen nu och ska snart gå duscha och sedan vet jag inte, får väl bara invänta kvällen och så ska jag se vad jag ska ha på mig, bild kommer senare :)

Har ingenting att säga nu just .

-Josefine


tröttis

Åkte till Madde med Jessica, Anna var redan där när vi kom :) Drack smoothie och talade, kom just hem nu och är jättetrött, ska krypa ner under täcket och sova snart. Imorgon är det konstens natt, så jag åker väl dit en 8 tiden imorgon kväll, kommer hem mitt i natten :) Outfiten får ni imorgon ;)

-Josefine

Jag dör.



Bläuw, jag dör av tråkighet!


-Josefine

Gräsklippning

Började klippa gräset efter att jag hade varit och hälsat på Jenny till jobbet, var där en timme ungefär :)
nu har gräsklipparen något fel, den startar inte men jag har bara en liten plätt kvar men irriterande iaf ;P

Ikväll vet jag inte vad som händer, hoppas på något kul iaf ;)

-Josefine

Lovekiller



-Josefine

Tove styrke



-josefine

:))

måndagens outfit :)

Vakande halv tio, tror inte jag kommer ha så stora problem på måndag när jag ska upp klockan 7, haha :D
 Men nu har jag just ätit frukost och sitter och lyssnar på musik, gräset är inte torrt ännu så att jag kan klippa gräset så jag måste vänta med det :)
 Har lite ont i magen idag också men hoppas det går om till imorgon för då är det ju Konstens natt i vasa, kulkul ;P

Ska och hälsa på Syster till jobbet idag också, så ni får ha en bra dag! :)

-Josefine

Städat



Har städat rummet nu, damsugat överallt men jag har fortfarande ont i magen så ska gå och äta lite nu och sedan se på allsång på skansen :D

-Josefine

:OO



Säger bara WOW.. ;P

-Josefine

Shine on



Sitter och lyssnar på denna nu och vill bara stiga upp och dansa men så börjar ja må dåligt direkt och blir yr i huvudet så jag måste sätta mig igen !

Snälla ge mig några filmtips, tack! :))

-Josefine


F*N

Dagen började så dåligt den bara kunde... Efter att jag hade varit och handlat fick jag riktigt ont i magen och började må dåligt, gick till wc för att se om det kom upp något och det gjorde det = ingen tur till Nadjas villa idag! :( Kommer att vara hemma idag nu då altså..

nu ska jag se någon film, regnar ute så..

-Josefine

Tisdag, nästan regn

Right now

Tisdag igen nu då, kommer tillbringa dagen / kvällen på nadjas villa med annat trevligt folk :) Men först ska jag och handla och kanske klippa gräset om det är torrt ;P
Det regnar nästan ute så det är ju trist, solen kommer fram nästa vecka när vi måste börja sitta inne i skolan :/

Men nu ska jag åka och handla med min dundervespa ;D

-Josefine

Staden

Kom hem från stan en halv sex tiden, fick nog hem lite grejor :)


Stabilo pennor - Finska bokhandeln


Penal - Marimekko



Kavaj - JC

+ en transparent skjorta från hm :) Nu sitter jag här och tar det lungt, har ont i huvudet också :/ Imorgon bär det av till Nadjas villa och då kommer jag hem på onsdag :)

Har fullt upp denna vecka :

Måndag (idag) - Stan

Tisdag
- Nadjas villa

Onsdag - Nadjas villa

Torsdag
- Konstens natt

Fredag - Diggilo

Lördag - Fagerö

Söndag - Kräftskiva

hahah :D Kommer vara helt slut i skolan på måndag ;P Men som tur är så börjar vi först klockan tolv :D

-Josefine

It still raining men!


Vaknade för snart en halvtimme sedan, ska snart gå ner och äta frukost. Sedan hoppa i duschen och så åker jag in till stan, kommer väl hem sedan nån gång ikväll kanske? :)

Ha en bra dag! :)

Foto 2010



Har ont i magen och huvudet, ska gå och äta lite nu och sedan sova :) Imorgon bär det av till stan klockan 12, hoppas jag hittar en penal som går att använda i skolan som varken är för liten eller för stor ;)

-Josefine

mätt

just nu :)

Kom just hem från åminne, var där och åt pizza :) Mätt blev man :)
Nu kommer jag säkert bara att sitta här resten av kvällen eftersom det regnar och åskar liite ute! :)

btw.. Det kommer inte bli så mycket uppdatering denna kommande vecka, för jag kommer ha något varje dag eftersom det är sista veckan på sommarlovet :)

-josefine

ut och äta

Väntar på att mamma ska komma hem från blåbärsskogen nu och så ska jag klä på mig något annat och så åker jag, madde, mamma och pappa till åminne och äter :)

-Josefine

padammmmm



-Josefine

Åska och blixtar



Har vaknat flera gånger inatt av åska och blixtar och störtregn och då menar jag verkligen störtregn! Steg upp klockan tolv och har just ätit frukost och ska snart hoppa i duschen :) Sedan nån gång idag ska jag och äta med familjen -1 ;P Ikväll vet jag inte ännu vad som händer i lilla malax! :)

-Josefine

Borta hela dagen

Har varit borta hela dagen nästan ;P Började med att jag körde ut alla tack kort (nästan alla) , sedan till Kalasha (stavning ? ) på kalashacup och satt där i några timmar, sedan vidare till Paxal där det var ganska mycket folk :) Gick till lågstadiet med anna och madde en stund och satt där nån timme kanske och nu kom jag just hem :) Ska snart gå sova för jag är jättetrött fast jag sov till 12 idag ;)

-Josefine

Dagens outfit Fredag




|Chinos - H&M | Tröja - Kappah

Hittade inte fjärrutlösaren så det blev dåliga bilder men .. :DD

-Josefine

Video shop

tagen nyss :)

Efter att jag hade klippt gräset färdigt vid Farmor och Farfar så åkte jag hem och hoppade i duschen och åkte iväg till Video Shop och köpte nya hörlurar till Ipoden, hittade också en film ( This is England) Någon som har sett den? :)

Nu ska jag städa rummet och sedan göra mat åt mig, sedan vet jag icke vad som händeer :))

-Josefine

Annas villa :)


hahah hade med oss en D40, D60, D90 ;D


Igårkväll åkte jag, Jessica, Nadja och Anna en sväng till Annas villa :) Hade med oss potatis, kött och massa annat gott !
Satt där och åt/talade hela kvällen, var en sväng i bastun och simmade lite också :) Började åka hem halv 2 tiden, vi hade ingen lampa i båten så vi satt och lyste med svaga ficklampor och läslampor, det var nästan kolsvart ute men inga stenar körde vi iallafall :) Kom till åminne 25 före 3 och då hoppade vi på vesporna och åkte hem, hade kallt från förut och visiret på hjälmen var återimmat så jag körde hem med öppet visir, fy vad kallt!

Kom hem 5 före 3 och klädde av mig jeansen och tröjan och drog på mig 2 par mjukisbyxor, 2 huppare och 2 par sockor (1 vanliga, 1 stickasockor ) :D Och jag frös ändå! Tog en liten stund innan jag somnade och i morse när jag vaknade så gissa vem som hade varmt ? ;P

Vaknade 10 och har ätit frukost och ska nu snart klä på mig och åka och klippa gräset till farmor och farfar :)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-



Har just ätit chokladkräm, mat is my life liksom! :)) Hahah nu ska jag sitta här till jag åker iväg, ska ut och köra med jessicas båt och sedan till Annas villa och äta (igen) hihi .. :D
Tar med mig kameran så bilder kommer sedan ;)

-Josefine

Dagens




Topp - H&M | Shorts - H&M | Bälte - Esprit




Åkte till farmor och farfar en stund, för och se om gräset hade torkat men det var ännu vått så jag tror jag åker imorgon istället! :) Åkte hem och duschade och sedan till butiken och handlade lite som syster skulle ha med till en villa och nu sitter jag här och ska städa rummet, sedan vet jag inte vad som händeer!

-Josefinee

En till tävling



Är med och tävlar om dessa underbara tygväskor hos Angelica Blick, var med du också! :)

-Josefine

PADAMM



Vakande halv tio av att systers mobil ringde (waka waka) haha så nu sitter jag här och ska snart gå och mata magen lite! :) Sedan om gräset är torrt så åker jag till Farmor och Farfar och klipper gräset och tjänar lite pengar! ;P

Solen är framme idag och klarblå himmel är det, så vi får hoppas att det håller i sig hela dagen! :)

-josefine


Booring

Har bara suttit inne och tråkat ikväll, vädret suger och humöret börjar gå neråt så nu ska jag äta nåt och sedan sova. Hoppas på bättre väder imorgon, annars vill jag bara somna om och vakna när vädret är bättre!

-josefine

:)




Blev baksugen så jag slängde ihop en mockaruta, som blev allt annat än lyckad! :) Sedan började det störtregna..
Nu har jag just ätit mat och sitter och talat med jessica på msn :) Jessica och Jonathan var hit en stund idag också! :D

-Josefine

sådäär...

gammal bild..

har sett filmen klart nu och jag kan säga att den var sådär, ganska långtråkig men intressant på ett sätt :) Nu ska jag ut och fotografera lite så bilder kommer snart :)

-Josefine

Tävling



Är med och tävlar om en klocka i valfri färg hos denna blogg, var med du också! :)

-Josefine

Film

nu ska jag se filmen Julie and Julia, hoppas den är bra! :) Det regnar ute så jag måste vänta med fotograferingen!

-Josefine

Nyvaken



vaknade för en stund sedan, gud vad jag har sovit skönt! :) Nu ska jag äta frukost och sedan städa rummet och så ska jag ut och fotografera om det inte börjar regna!

-Josefine

Dagens fråga

- om -:
Vilket tema utgår du från när du gör din bloggdesign?


SVAR:
Jag utgår nog inte från något tema tror jag, jag tar några bilder som jag tycker om och fixar och trixar tills jag är nöjd :) Hoppas du är nöjd med svaret! :)





trött..



Började klippa gräset lite före fem och blev färdig lite före 10
, har gått med gräsklipparen man skuffar för att på samma gång få lite motion, men vi har ju nog en som man sitter på också men för motionens skull så tog jag den andra :) Nu är jag riktigt trött och gissa vem som kommer att ha sjukt i armarna imrn? precis.

Någon som sett filmen Julie and Julia ? Håller nämligen på att ladda ner den nu så att jag ska ha något att se på imorgon, dom har lovat regn och kanske åska!

Men nu ska jag sova :)

-Josefine

Gräsklippning



Håller på och klipper gräset nu, men är inne på matpaus ;P Ska snart gå ut tillbaka men maten måste sättna först :)

-Josefine

-



-Josefine

Josefine tipsar

google bild

1. Tvätta håret, borsta håret efteråt

2. Sätt lite mousse i håret

3. Föna håret upp och ner (ha huvudet upp och ner)

4. Färdigt

Lätt som en plätt, ger verkligen volym!

-Josefine


butiken

Kom just hem från butiken, kylskåpet var nästan tomt så det var dags att fylla på det lite :)
nu ska jag duscha och sedan ta självporträtt, men först ska jag fixa headern :)

Vad gör ni idag?

-Josefine

Mulet regn fint mulet regn fin...



Vaknade tio och nu ska jag snart gå ner och äta frukost, är vrålhungrig! Idag är det mulet, vaar är strandvädret liksom? :O :D

Idag är det mulet och äckligt så det blir säkert en "inne dag" ;P Ska fota lite tror ja så får ni se bilder sen! Ska också göra om headern :)

-Josefine

Har traktorkörkort


Åkte in till stan två tiden, kom till besiktningsstationen 25 före 3 och hade tid till 3 men fick skriva nästan direkt så jag var färdig till klockan 3 :) Klarade kortet och hade mindre fel än vad jag hade trott. Sedan åkte vi till Janina och kims lägenhet, mysigt :) Satt där i en timme kanske och sedan till Jysk och sen hem, så jag kom just hem och har precis ätit :)

Ikväll vet jag inte om jag hittar på något, är ganska slut så det blir väl att kanske se någon film eller så :)

-Josefine

Godmorgon

klockan är tio över 10 och jag har just ätit frukost och ska snart klä på mig och läsa på traktorkörkortet :)
Kommer inte bli så mycket uppdatering här idag för jag åker in till stan klockan 2 och kommer hem nångång vid 5 tiden men det kommer inlägg efter jag kommit hem från stan :)

-Josefine

Neste på glass

Kom just hem från Jessica :) Hoppade på vespan och åkte till henne en stund, sedan kom vi på att vi sku till neste så då mötte vi upp Anna där och så åt vi glass och sedan vidare till Jessica där vi såg Wallander - vittnet , helt okej film ganska tråkig men :P

nu ska jag läsa lite på traktorkörkortet och sedan sova :)

-Josefine

1 år...



Idag är det exakt ett år sedan du lämnade oss, saknar dig så otroligt! Skulle göra vad som helst för att få träffa dig en sista gång <3

igårkväll började jag tänka på dig och alla fina minnen jag har med dig, minns det var du som lärde mig att inte vara rädd för hundar, du hade alltid med dig något när du kom och hälsade på och du var alltid så glad! :) Somnade med tårarna rinnande ner för kinderna igår. Idag kommer jag ha dig i mina tankar lite extra mycket <3

Älskar dig mormor! :)<3

Sunday



Vaknade redan klockan nio fast jag var uppe till efter halv två ;P Ska försöka mig på lite vatten bilder idag, solen är också framme så jag kanske går ut och solar lite också :)

om jag lyckas med vattenbilderna så kommer några upp senare idag :)

-Josefine


RSS 2.0