Tillökning


Skulle vilja ha lite tillökning i kameraväskan, sitter och kikar runt lite nu. Har ännu inte fått pengarna för att jag plockade flyghavre och det blev ganska många timmar :)

Någon som vet var det finns bra och billiga batterigrepp som passar till Nikon D60 och kan skickas till Finland ? :)

-Josefine

Inget molpe



Blev inget Molpe för min del, hade ingen lust och i detta äckliga vädret fick jag ännu mindre lust! Så nu sitter jag här och ser på Sommarkrysset i brist på annat :) Har just ätit tacos också så nu är jag mätt som en plätt :))

-Josefine

Dagens fråga


Har märkt att mitt läsar antal ökar så nu till dagens fråga, VEM ÄR DU ?  :)

-Josefine


Lödrag, molpe?



Lördag igen nu då, förra helgen var det Åminne, skumdisco ! Ikväll är det dans i Molpe, vet inte ännu om jag ska åka när det är så äckligt väder men vädret kan ju vända? :)

Vaknade riktigt nyss och ska snart gå ner och äta frukost, sedan vet jag ine vad som händer ;)

-Josefine


:)

Kom just hem, ha vari ut me Madde och Anna :) Nu ska jag se I hate valentines day med syster och sen sova ;P
Imorgon blir de kanske molpe och de int regnar.

-Josefine

Glow



har tråkigt som fan, vet inte vad man ska hitta på ? :/


-Josefine

Nytt



slängde ihop en ny header och bytte bakgrundsfärgen till grått, blev ganska nöjd! Nu ska jag duka på bordet sedan äta mat, Broiler och ris, mumms ;)

-Josefine

Facebook



VAD HÄNDER IDAG ? :D

-Josefine

Friday



Igårkväll åkte jag med Anna till strandservice, satt där och talade en stund tills anna kom på den briljanta iden att vi skulle ta hennes båt och åka till jessicas villa, sagt och gjort (utan flytvästar) :) Satt på Jessicas villa en stund till det var dags att börja leta oss hem, jessica och jimmy hängde på för dom skulle hem ! När vi kom till åminne åkte vi ner till stranden och var där några timmar tills jag och jessica hoppade på min dunder vespa och åkte hem  :) Kom väl hem halv 12 tiden kanske? Åt lite för jag hade inte ätit nåt annat än en glass, sedan var det bara att hoppa i säng!

Hade riktigt just somnat där det börjar bullra och regnet öste ner så jag trodde taket skulle komma in, lite blixtar kom det också, somnade nog till slut men det tog nog en stund.

Idag vaknade jag halv elva, mulet är det idag också och det kommer säkert komma ner mera regn idag :/

-Josefine


Vaarmt

Idag är det riktigt hett, äckligt hett :/ Kom hem från stan klockan tre med ett par ballerina, en huppare, bustier och tandbortse + tandkräm :D
Har just klippt gräset och sitter här och har tråkigt och svetten bara rinner ;P

-Josefine

booring

Nu när jag har varit ute flera kvällar så  fattar jag inte hur jag kunde sitta nästan varje kväll inne förut ? Måste vara hemma ikväll för att jag ska kunna läsa på traktorkortet som jag ska och skriva igen imorgonbitti fast helst skulle jag vara ute ! Det finns inte så mycket att läsa i boken heller och det som finns har jag läst flera gånger så nu ska jag ta och smätta på en film ist!

-Josefine

Regn regn regn re...



De senaste dagarna har varit alla lika nästan, mulet och om det är kallt så är det riktigt kallt och om det är varmt så är det kvaft och äckligt :P Men imorgon visar dom att det ska vara soligt och 30 - 32 grader, sedan ikväll när man kollar står det väl mulet och regn :/

vakande 10 tiden och började läsa på traktor kortet, har bara boken nu och inga övningsuppgifter men det ska nog gå lika bra det iaf :) Nu ska jag klä på mig och fortsätta läsa.

-Josefine

Livet leker

Älskar livet just nu, dagarna/kvällarna spenderas med de bästa och jaa :D Har vait ute ikväll också med jessica, anna och madde :) Först till madde och se på när madde slingade ljusa slingor i jessicas hår och så klockan 7 hoppade vi på vesporna och åkte till Pixne för att se på karar  fotismatch, hehee nä men efter det åkte vi ner till åminne och satt där :) Nu ska jag läsa lite på traktorkortet och sedan gå sova :)

Godnatt ;)

-Josefine

Längtaar

12 oktober kommer jag att åka iväg till Egypten, Sharm el sheik med familjen, kommer bli så skönt att få komma bort ett litet tag, vi är ju bara en vecka! :)







Längtaar <3

Någon som har varit hit? :))

-Josefine


Åska och Regn...

BILDBRIST

Vaknade i natt nån gång när papsen kom in i rummet och drog ur alla sladdar, trodde påriktigt att jag drömde när det va kolsvart i huset och det blixtar ute så det blekar i hela huset, fy vilken syn :/ Somnade om ganska snabbt men man trodde ju regnet skulle komma in ett varv också !

Vaknade 10 och har just ätit frukost och ska kläda på mig och sedan vet jag inte vad som händer ;) Äckligt väder är det idag med men på vissa ställer ser det ut att klarna upp, men det åker väl bara förbi som alla andra dagar :/ :D

-Josefine

Bryydan

Har varit ut med Madde, Anna, Jessica och lite alex ikväll :) Först ner till Video shop med Jessica som skulle hitta nya högtalare till datorn sen vidare till Anna och färga håret på henne, sedan ner till Strandservice på mat och sist till neste på glass och tjejsnack, härligt härligt! ;)

Nu ska jag snart hoppa i sängen och sova, hoppas det händer något kul imorgon med! :)

-Josefine

jäkla flugor


Skulle klippa lilla gräsmattan, men flugorna ville bara in i öronen, näsan, munnen och ögorna, så irriterande! ? Fick nu mattan klippt iaf ;P

Nu ska jag bara invänta jessica, så får vi se vad vi hittar på sen ;)

-Josefine

varmt...



Herregud vad varmt det är, damsugade just hela huset så nu rinner svetten som bara den! Det hjälper inte heller att gå ut och svalka av sig för där är det nästan varmare :/

Klarade inte traktor kortet, 2 fel för mycket hade jag så igen på torsdag nu! är inte så himla besviken att jag inte klarade det eftersom jag inte har så stort behov av det nu men på torsdag ska jag nog klara det! :)

annars, VAD HÄNDER IDAG? :))

-Josefine


traktorkörkort

Nu ska jag snart åka iväg och skriva traktorkörkortet (som jag skulle ha skrivit i måndast)! Hoppas jag klarar det nu så jag slipper åka dit igen! ;D

Vädret är lite konstigt idag,  det är mulet på halva himlen och fint på andra, hah svårt att förklara. Så jag vet inte vad jag hittar på sedan idag : )

nu ska jag klä på mig och så åker vi, ha de bäst! :)

-Josefine

fjärde inlägget för idag





Ska snart hoppa på vespan och brumma iväg ner till åminne med Jessica, Jimmy, Madde och Anna på pizza :)

ha de bra! :)

-Josefine

padamm



Kom hem från jessica för snart en timme sen kanske? Sitter och ser på mitt bombnedslag till rum nu och orkar inte städa :P
Ska snart ta tag i de bara jag orkar slita mig från sängen :)


Lyssna på denna låt --> Rihanna - Te amo ! härligt.

-Josefine

:)

Åkte till butiken en sväng för att köpa lite nödvändiga saker, nu ska jag byta om och hoppa på cykeln och cykla till Jessica en stund :)

-Josefine

Söndag

Åminne igår var nog helt okej, först åkte vi till Patriks villa och sedan åtta tiden började vi leta oss till Åminne med pluttaren, haha :D gick omkring där mest hela kvällen, blev väl lite för mycket av det goda, men inget jag-mår-skit-dagen-efter här iallafall ;D

Nu ska jag gå ner och mätta magen och sedan vill jag hitta på något kul med mina vänner! :) (om ni ser detta, vi hittar på något?? ) ;)

-Josefine

TACK! ;)


Ett stort tack till dem som röstade på mig i månadens blogg hos Elin toreborgs blogg ! :) Kom i årsfinalen i tävlingen :)

-Josefine

Lördag, Åminne skumdisco



igår kväll blev det fredagsmys med filmen Johan falks Livvakterna som gick på 4:an, lite konstig och tråkig i början men sedan i slutet var det spännande! :D Somnade 1 kanske och vaknade kvart före elva idag när mamma kom och frågade om jag skulle med och plocka blåbär, hhaha ojnä :D

Nu ska jag äta frukost och sedan plocka lite flyghavre så att man får lite pengar ;)
Ikväll bär det först ut på sjön och sedan till åminne på skumdisco, SE UPP! ;P

-Josefine

Shopping på Hemtex

Drog till stan med syster, var först inne i stan och sedan började vi köra omkring till alla möjliga stället utanför stan, bland annat GW gallerian, skoextra, prisma, lidl :D
Hittade flera saker inne på Hemtex, lakan, liten frysväska när jag ska ha med egen mat, 2 handukar och ett par jeans från Lindex, allt på Rea! ;)

Lakan

handuk



 jeans

Har inga bilder på frysväskan och lilla handuken .

nu blir det fredagsmys med chips och dipp ! ;)

-Josefine

blå klocka

Har på mig min nya blå klocka nu, ska strax åka in till stan en sväng med syster!

Har hunnit plocka flyghavre och tvättat vespan! På tal om vespan så var det ju meningen att jag skulle skriva både moped och traktor kort, men polisen hade klantat bort sig så dom hade bara beviljat att jag skulle ha moped så jag har bara skrivit mopedkörkortet, så nu på måndag halv 10 så åker jag och skriver traktor kortet, hahah :D

-Josefine


Fredag, 23 juli



Har nästan fullt upp hela dagen idag, lite gräs ska klippas, flyghavre ska plockas och så ska jag en sväng till stan :)
Solen skiner också men jag tror det är ganska kallt annars skulle det vara perfekt stranddag ;)

-Josefine

Stan

Kom just hem från stan, gick nog bra att köra dit förutom blåsten som ville få en till diket hela tiden! :) Kom hem med en skjorta och en klocka :)

Clas ohlson 9,90  €


Gina tricot 9,90  €

Nu ska jag städa rummet och sedan får jag se vad jag hittar på! :)

-Josefine

Torsdag



Vakande nio, steg upp och åt frukost :) Nu har jag just duschat och sitter och lyssnar på musik! Sedan åker jag iväg till stan med Madde och Jessica med vesporna! :)


Så skönt nu när man har vespa så man slipper cykla / ha skjuts dit man ska! :D

Ha en bra dag! :)

-Josefine

:D





-Josefine

:)

Bild tagen förut idag :)

Har räfsat gräs nu så jag har jättevarmt :) Vill hitta på något nu men jag vet inte vad  ;P

Ska byta om nu iallafall! :)

-Josefine

YES! ;D

I MADE IT! :D nu har jag mopedkörkort! happyy :))

-Josefine

iih

nu ska jag panikläsa på mopedkörkortet och hoppas på att jag klarar det, annars blir jag nog arg! :D

hoppashoppashoppas!?

-Josefine

Flyghavre



Vädret svängde om så det blir att byta om nu och åka iväg ett par timmar och plocka flyghavre, tur att man får betalt i alla fall! :)

-Josefine

Afrodite.nu

KRÄFTAN

VARDAG:

2010 kan öppna nya vägar för dig om du verkligen lägger manken till och fångar de fantastiska tillfällen som kommer att ges. Under våren och sommaren kommer du att bjudas på en del överraskningar som skall ses mot den ganska sega och händelsefattiga vintern. Hösten kommer att kännas lite mer jobbig och kräver verkligen sin kräfta. Men snart är det vinter igen och med den lite lugnare tempo och mer chans till vila.



KÄRLEK/RELATIONER:

Även 2010 finns det möjligheter på kärlekshimmelen. Speciellt våren och den tidiga sommaren visar på toppmöjligheter. Resten av året kräver lite mer arbete från din sida för att allt skall fungera riktigt smidigt. Som singel så verkar en jungfru vara din största möjlighet till ny kärlek under året. Men för att det skall fungera så kräver jungfrun full uppmärksamhet.



PENGAR/ARBETE:

Även i år ser året ut att gå mer i moll än dur. Men allt är inte förlorat för med rätt inställning så kan du hitta en riktigt trevlig melodi att sjunga med i. Ge dig inte till att komponera själv om du inte har alla noter på rätt plats. Spela gärna och då speciellt i februari och senare halvan av november men undvik augusti.


Lookbook.nu







Lookbook ♥

-Josefine

Tisdag = Regn



Vaknade 9 först av att mamma ropade om jag hade något paraply för dom skulle på simskoleavslutning :)


Sedan somnade jag om till 10, har just ätit frukost nu och ska snart kläda på mig och börja läsa på mopedkörkortet, börjar bli lite nervös nu att jag inte ska klara det men får läsa hela dagen idag nu, det regnar ute så det bli säkert ingen flyhavreplockning idag så då har jag hela dagen på mig att läsa! :)

Vad gör ni idag? ;)

-Josefine

:)



Åkte till Tuuri halv 8 i morse, tog 2 timmar dit så vi var där lite före 10 :) Gick omkring där till klockan 3 kanske, hittade en flytväst, mascara, tröja och lappar att sätta på telefon så att det inte kommer skråmor.
Kom hem 6 tiden, åt något och åkte iväg och plockade flyghavre med Syster och Pappa :)Kom hem lite för nio, så nu sitter jag ny duschad och ser på Lotta på Liseberg :)

Imorgon blir det att läsa på mopedkortet (som jag skriver på Onsdag) och sedan ska jag plocka mera flyghavre!

-Josefine

Just nu




SLÄKTKALAS


Mönstrat



Har glömt att visa en klänning jag köpte för några dagar sen, härlig att dra på sig när man ska till stranden till exempel! :) H&M 6,95€

-Josefine

Födelsedagsfest :)

Igår klockan sex började folket komma, fick presentkort till JC, Lindex, Gina tricot och H&M + ett par flipflops och läppglans :)



Sedan började vi grilla kött och så hade vi klyftpotatis och sallad till :) Klockan halv 9 kom taxin som tog oss till Stan, Rockperry :) Vi hade alla kopierat här före falska armband så vi slapp in på camping och kunde vara där tills klockan 4 då vi åkte hem med taxi ;) (Y)
Kom hem lite före 5 och då åt jag något och sedan var det sängen som gällde! :)

Idag vaknade jag klockan 1, och åt frukost och ska städa rummet nu eftersom vi har släktkalas ikväll!
Imorgon kommer det inte att vara någon bloggning eftersom jag åker till Tuuri och är där hela dagen! :)

-Josefine


Månadens blogg

Var snälla och rösta på mig i den här bloggen som månadens blogg ( nr 8. ) som en liten gåva när jag fyller idag? hahaha! :)

Tack på förhand! :)

-Josefine

15 !!



VAD ÄR DET FÖR EN DAG, NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR JOSEFINES FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA!! :DD

Det har varit 30 grader här nästan varje dag nu de senaste dagarna så jag har legat på stranden så därför ingen bloggning! :) Men igår var det då Rockperry i stan som också fortsätter idag! Vi åkte dit 8 tiden med Syster och sedan smet vissa in på campingen och vissa betalade in sig ;) Men sedan blev vi utslängda för några hade inga armband alls och jag hade ett armband som endast räckte till klockan 11 :) Man ska vara ung och galen som Madde sa! :DD

Sen började vi gå mot stan och så kom Daniel och hämtade oss och så åkte vi till abc där dom skulle äta! Sedan hem och sova, kom i säng 3 tiden! :)

-Josefine


Åminne



Inget sandö idag för det var så lite som kunde komma så vi åker ner till åminne och ligger där och schteeker istället! :)

-Josefine

Sandö

Vaknade nio av att det var så varmt så då kunde jag inte somna om! Idag är det kanske Sandö som gäller, hoppas det blir varmt och fint idag också. :)

Har inte så mycket att skriva nu om dagarna för vi befinner oss nästan hela dagarna på stranden! ;)

-Josefine

Stan, stranden

Åkte till stan ett tiden och kom hem med en klänning, shorts och en ny mobil! :) Sedan sju tiden åkte jag till standen med flickorna och kom därifrån halv tio kanske, nu ska jag gå sova eftersom vi åker till Stan imorgon och simmar och solar hela dagen ;)
Ingen uppdatering imorgon altså! :)

-Josefine

Solnedgång & Vatten







Igår kväll när jag skulle sova, tog jag kameran runt halsen och knäppte några bilder, jättefin solnedgång var det här! :)

Vaknade 11 idag, nu ska jag plocka upp i rummet lite och sedan ver jag inte vad som händer! ;)

-Josefine

Stranden

Har solat och badat på stranden hela dagen från klockan två till åtta så nu är man ganska trött så ska bara skriva det här nu och sedan hoppa i säng! :) Började regna och åska där ett varv också men nu är allt borta men fortfarande mörka moln men..

Imorgon blir det kanske stranden igen om det är lika härligt väder!

-Josefine

5 dagar kvar :))



Bion igår var jättebra, hahah skratta fick man ju göra iallafall :)
Idag är det jättevarmt men mörka moln på vissa ställen eftersom det har regnat inatt men hoppas dom far långt bort! :) Har inga planer för idag, ganska skönt att inte ha några utan det som händer så händer! ;)

-Josefine

;P

min vespis, inte riktigt den där färgen, min e mera beige! :))

Dagen har bestått av mopedläsande, varmt som bara vad men jag överlevde! Nu ska jag ta en kall dusch och sedan kanske det bli SATC 2 på bioo ;) vi får se..

-Josefine

Måndag, 6 dagar kvar :)

green

Nu är det Måndag igen då, har inga alls planer för idag, ska försöka mig på designen lite tror jag :) vädret är inte så jättebra men kanske man går ut och solar en stund iallafall !

Igår var det då Scotts i Åminne som gällde, det var nog bra tyckte jag, bättre än att sitta hemma iallafall ;)
Kom hem tolv tiden och gick och sova nästan direkt!


-Josefine

Scotts



Kom just ur duschen, åkte till stranden 4 tiden och kom hem halv 8 kanske :) Nu ska jag äta nåt och sedan kanske det bär av till Åminne för att se scotts från dansbandskampen :D

-Josefine

Söndag

Vakande halv ett av att mamma ringde, haha uups :) Men de blev sent igår , jag var ut och talade med Anna, Alex, Madde och Erika kanske 4 tiden, och sedan somnade jag inte före jenny kom hem 5 halv 6 tiden ;)
Idag är det lika härligt väder som alla andra dagar, så det bli kanske  stranden idag med Syster, Jessica och Jimmy !

nu ska jag ut och sola. :)

-Josefine

Farsan


Har kollat filmen Farsan nu , haha gud va den var bra. Han är så gullig pappan :D Nu ska jag se en till film och sedan sova :)

-Josefine

:/



Blev inge fagerö ikväll för mig ! Men nästa helg fyller jag så då ska det festas och helgen efter det är det Åminne skumdisco! ;D

Ikväll har jag en så kallad " ta hand om mig själv" kväll så jag har duschat med hårinpackning och nu väntar jag på att nagellacket ska torka! :) Håller också på att ladda ner filmer med Lindsay Lohan, tycker de filmer hon är med i är bra så det blir såna filmer ikväll :))

Ha en bra lördagskväll alla! :)

-Josefine

Inget stan



Åkte inte in till stan något, men nu har jag just varit ut och plockat en kopp fullt med jordgubbar, mumsigt! :)
Nu ska jag städa lite och sedan får jag se vad jag hittar på. Ikväll är det Fagerö men vet int ännu om jag ska åka, får se senare! ;)

-Josefine

Stan

Åker in till stan en sväng nu :)

-Josefine

Josefine











Var just ute och fotograferade lite! :) Nu ska jag äta nåt och sedan städa rummet :)

-Josefine


Gräs

Mums♥

Åkte en tur med Jenny (syster) som fick körkortet igår, vi åkte och lämnade in böcker till biblioteket :)
Då jag kom hem började jag klippa gräs, och nu för en halvtimme sen kanske så blev jag färdig :) Fick altså ta dusch nummer 2 då :D Men what the heck..
nu ska jag kläda på mig och fortsätta att sy :)

-Josefine

Bilder från igår och idag :))




Nomakeup


Komentera mera nu, jag vet att ni kan! ;))

-Josefine

Just nu ;


Ny duschad, nu ska jag börja sy :))

-Josefine


Fredag and 8 days left!


Nikon D60 & Macro 90mm

Nu ska jag ta tag i mina tyg bitar och börja sy lite har en klänning som jag ska korta av och sy djup rygg på :) Vädret är mulet idag så det passar bra med en "sydag" :)

Har ingen bild på klänningen nu men det kommer när den är färdig :)
Jag har också en blommig och en svart kjol som jag skall sy till shorts!

Brtw, nu är det bara 8 dagar kvar tills jag blir 15, thats nice! ;) Och 12 dagar tills jag ska skriva mopedkörkortet ;P

-Josefine


Rebeckas villa



Åkte till Rebeckas villa med vespan halv 2 kanske? :) När vi kom dit satt vi bara och talade en stund och sedan gick vi och simma med Sandra och Veronica.

Simmade kanske en timme och sedan packade vi sakerna och åkte hem, på vägen hem fick Rebeckas vespa nå fel så vi stannade och så kom dom och började skruva, men så tog rebecka vespan och for hem och Patrik skjutsade mig till yttermalax och så om mamma efter mig och vi åkte till butiken :)

Nu har jag just ätit och ska städa rummet! :)

-Josefine

Beautiful Monster



vakande halv tio, nu har jag ätit frukost och ska snart börja kläda på mig :) Ska kanske vara med Rebecka idag men vet inte ännu vad vi hittar på, kanske blir stranden? ;P

-Josefine

hahah



Kom hem klockan 11 ungefär, nadjas mamma var och hämtade oss :)

Igårkväll kom nadja och hämtade mig och så åkte vi till butiken och handlade lite. Sedan vidare till åkern där vi skulle tälta, vi körde lite fel och vurpade med vespan men inget hände! :) sedan svängde vi om och så hittade vi dem andra. Vi började sätta upp tältet som tog kanske en timme åtminstone, haha :D

Sedan satt vi bara och talade och spelade ett spel och klockan 1 - halv 2 så hoppade vi på vesporna och åkte vi till åminne sandstrand och simmade, eller jag, nadja och axel simmade inte men alla andra, ångrade att jag inte tog med bikinin för vattnet var ljumt! :) Sedan blev det massor av myggor så vi åkte tillbaka till tältet :)
Då började vi grilla kött och majs och så låg vi där ute och talade hela natten eller jag somnade lite hela tiden men klockan 7 somnade jag lite längre! :)
Vaknade halv nio tiden och så satt vi och väntade på att dom andra skulle vakna och så när alla var uppe så åkte Nadia, Josso, Alex och Linus till Josso så jag nadja och madde packade våra saker och så kom najdas mamma efter oss och så åkte vi hem!

Gud så skönt det var att komma hem och äta nåt och nu ska jag snart sova lite! :) Skönt att få sova i egen säng och inte i en sovsäck ;D

Har inga bilder för jag hade inte med mig kameran, men se på Malaxbruttonaa elr nadjas blogg så kanske det kommer upp några bilder :)

-Josefine


simning och tältning

Två tiden åkte jag iväg till Åminne och simmade med Madde, Anna, Alex, Josso, Axel, Nadja, Linus och andreas :) Fick nog lite bränna!
nu har jag duschat, ätit och packat och väntar på nadja som ska komma och hämta mig och så åker alla nämnda ovan och tältar! :)) Kommer bli kul!

Kommer hem imorgon någon gång :)

-Josefine

Crush on the DJ

Antoinette från norska hollywood fruar har ju gjort en låt! Ganska bra tycker jag :)




Har inga planer för idag men om någon av mina vänner ser detta såå caaalll mee ;DD

-Josefine

Tävling hos tinkerbella



Tinkerbella har en tävling hos sig där man kan vinna ett stjärnfilter x8 från tvspelsweb.se :)

Jag deltar med denna bild ovan! :)

Sy

Läste just en blogg, som finns på blogg.se startsida, ble inspirerad att sy så nu ska jag bara leta fram tyg och så ska jag sätta mig vid symaskinen :)

-Josefine


Ny header

 slängde just ihop en tillfällig header, ska göra om bloggen helt så jag har den här medan! :)

-Josefine

Måndag 5 juli



Vakande halv nio, ha ätit frukost nu och ska snart gå ut och gå, 28 grader i solen är det idag! :D det gillar vi.
Sedan hem och duscha och sedan på kvällen åker jag kanske på bio som inte blev av förra måndagen för att syster och jag missade bussen, men vi gör ett nytt försök idag! :)

-Josefine

:)

Kom hem från villan fem tiden, sedan dess har jag bara tagi det lungt och vart ute på en promenad med syster jenny som blir 18 år idag :)
 Här kommer lite bilder från villan :)







nu ska jag äta nåt och sedan ta natten! :)

-Josefine

Bilder







Kom just ur duschen nu, har klippt gräset färdigt och ska börja städa rummet nu och sedan packar jag :) Ska ta med kameran och ta nya bilder där :) Smättar upp dem här imorgon ;))

-Josefine

Villan



Fick det färdigt målat lite före tio, kom hem och åt lite och så gick jag ut och gå 5 km! :) Härligt men varmt i solen. nu ska jag städa rummet och packa lite och så ska jag hinna med lite gräsklippning före klockan fem, borde nog hinna! :) Åker till villan och kommer hem imorgon nån gång på dagen! :)

Ha de bra!

-Josefine

lördag

vaknade för 20 minuter sen, har ätit en smörgås nu och ska dra på mig målarkläderna och så åker jag och målar :) Jag har bara sovit sex timmar, gissa om jag är trött? Brukar sova mellan 8-9 timmar ;)

Men see you later! :))

-Josefine

Målat


Kom hem från stan 4 tiden, åt pizza som lämnade från igår och så cyklade jag iväg till Farmor och Farfar och började måla mera, hann inte få färdigt allt men jag åker dit imorgon igen :)
Imorgon är det dans i Molpe, vet inte om jag ska åka dit eller om jag åker till villan,:D får se sen.

Nu ska jag kolla gossip girl och fixa lite bilder på syster :)

-Josefine 

Stan

Har klätt på mig nu och ska snart åka in till stan, ska in till polisen för att söka tillstånd för mopedkörkortet, sedan och handla mat! :)
När jag kommer hem blir det väl säkert att måla, ha ännu lite kvar att måla :)
Imorgon blir det kanske molpe eller villan , får se! :)

-Josefine

najs



mums!

-Josefine

Moppee



Sitter och läser på mopedkortet nu fast jag inte vet när jag ska skriva det men :D Ååh det är så jobbigt, jag fattar ju inte ens frågorna på frågepapprena!?
Är hemma med lillasyster nu och ska väl läsa en stund till och sedan blir det pizzabakning! yummii ;D

-Josefine

1 Juli


Idag är det första juli altså, nu är det bara 17 dagar kvar tills jag är 15! Thats nice ;)
Igår åkte vi och tog passfoto åt mig och så tänkte vi åka till polisen men dom hade stängt till vecka 29 (veckan då jag fyller) så det blir att åka till polisen i stan imorgon :) Sedan på kvällen åkte vi till sundom och hälsade på morfar och eivor :)

Vaknade nio, haha kan inte sova längre nu, har vaknat runt nio tiden varje dag! :D
Men iallafall så har jag just ätit frukost och så ska jag ladda ipoden nu och sedan gå ut och gå före det börjar regna och åska igen :) Idag ska jag också fotografera lite nya bilder.

-Josefine

RSS 2.0