hahah



Kom hem klockan 11 ungefär, nadjas mamma var och hämtade oss :)

Igårkväll kom nadja och hämtade mig och så åkte vi till butiken och handlade lite. Sedan vidare till åkern där vi skulle tälta, vi körde lite fel och vurpade med vespan men inget hände! :) sedan svängde vi om och så hittade vi dem andra. Vi började sätta upp tältet som tog kanske en timme åtminstone, haha :D

Sedan satt vi bara och talade och spelade ett spel och klockan 1 - halv 2 så hoppade vi på vesporna och åkte vi till åminne sandstrand och simmade, eller jag, nadja och axel simmade inte men alla andra, ångrade att jag inte tog med bikinin för vattnet var ljumt! :) Sedan blev det massor av myggor så vi åkte tillbaka till tältet :)
Då började vi grilla kött och majs och så låg vi där ute och talade hela natten eller jag somnade lite hela tiden men klockan 7 somnade jag lite längre! :)
Vaknade halv nio tiden och så satt vi och väntade på att dom andra skulle vakna och så när alla var uppe så åkte Nadia, Josso, Alex och Linus till Josso så jag nadja och madde packade våra saker och så kom najdas mamma efter oss och så åkte vi hem!

Gud så skönt det var att komma hem och äta nåt och nu ska jag snart sova lite! :) Skönt att få sova i egen säng och inte i en sovsäck ;D

Har inga bilder för jag hade inte med mig kameran, men se på Malaxbruttonaa elr nadjas blogg så kanske det kommer upp några bilder :)

-Josefine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0